fbpx

Четверо калуських хокеїстів стали чемпіонами України

Спорт 11:46, 13.05, 2015

У льодовому палаці міста Новояворівська Львівської області відбулися урочистості з нагоди завершення хокейного сезону 2014-2015 рр. та нагородження місцевих юнацьких команд хокейного клубу "Галицькі леви".

Найуспішнішим він видався для підопічних Михайла Чіканцева вікової групи до 14 років. Вони здобули золоті медалі чемпіонату України з хокею серед юнаків 2001 року народження. А його молодші вихованці ("Галицькі леви" U-13) стали срібними призерами юнацького чемпіонату України, пише sport.if.ua.

Приємно відзначити, що у складі команди "Галицькі леви" U-14 чемпіонський титул здобули четверо калуських хокеїстів, які раніше виступали за "Білих ведмедів" під керівництвом Андрія Куця. Зокрема, золоті медалі чемпіонату України з хокею сезону 2014-2015 рр. урочисто вручили калуським гравцям "Галицьких левів" Іванові Сисаку, Олексію Явному, Владиславові Савчуку та Владиславові Романишину.

"Ці перспективні хокеїсти, які продовжують тренуватися в Калуші, але постійно викликаються на навчально-тренувальні збори та офіційні матчі юнацької команди ХК "Галицькі леви", цьогоріч не вперше в її складі здобули нагороди національного чемпіонату, – говорить Андрій Куць. – Владислав Романишин та Іван Сисак вдруге стали чемпіонами України, а також мають у своїх домашніх колекціях по срібній медалі цього турніру. А Владислав Савчук і Олексій Явний виступають за "Галицьких левів" два сезони, тому їхні досягнення на змаганнях всеукраїнського рівня трохи скромніші. Обидва юнаки в сезоні 2013-2014 рр. здобули срібні медалі чемпіонату України, а тепер стали його переможцями".

До речі, всі четверо калуських хокеїстів перед офіційним завершенням у Новояворівську хокейного сезону 2014-2015 рр. побували з "Галицькими левами" на міжнародному турнірі "Кубок Пасхи", що проводився в чеському місті Мост. У ньому брали участь десять юнацьких команд провідних хокейних клубів Чехії, Словаччини, Росії, Швеції, Білорусі, Німеччини, Угорщини та України. Підопічні Михайла Чіканцева посіли перше місце в своїй групі, але в першому матчі плей-оф поступилися одному з чеських клубів з рахунком 1:3. Тому "Галицькі леви" могли розраховувати максимум на третє місце. І вони свого шансу стати бронзовими призерами міжнародного турніру не втратили, перемігши у вирішальному поєдинку ще один чеський клуб з рахунком 6:2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: