fbpx

Членами ГО Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" стала вже тисяча людей

Політика 11:15, 23.06, 2017

Громадська організація Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" – це команда однодумців, активних мешканців нашого міста, що прагнуть змін.

На сьогодні заяви для вступу до неї подали понад 7 тисяч людей. Це іванофранківці різного віку, з різних мікрорайонів, які є прихильниками політики Олександра Шевченка.

“Ми хочемо впливати на життя нашого міста спільними зусиллями. Аби кожен мікрорайон, кожен мешканець був почутий. Ми разом вирішуємо різні проблеми: від дірявого даху до впровадження культурних і соціальних проектів”, – розповів депутат міської ради від “Українського об’єднання патріотів – УКРОП”, помічник народного депутата Олександра Шевченка Віталій Мерінов.

ГО Олександра Шевченка “Новий Івано-Франківськ” – це шлях стратегічного планування розвитку міста, покращення життя в усіх сферах: соціальній, комунальній, екологічній, в питаннях безпеки, інвестиційної привабливості, доступної освіти та медицини. Це участь у спільних культурних, розважальних та пізнавальних проектах.

“Ми регулярно проводимо спільні зустрічі із нашими активістами. На них вручаємо посвідчення члена команди Олександра Шевченка. І сьогодні – особливий день. Бо таких людей – уже тисяча”, – додав Віталій Мерінов.

Тисячне посвідчення ГО “Новий Івано-Франківськ” отримала 17-літня Юлія Гаврилаш.

Дівчина щойно закінчила школу і мріє стати медиком:

“Участь у команді Олександра Шевченка – це моя можливість реалізувати різні проекти. Наприклад, щодо охорони довкілля. Подивіться на наш парк чи озеро. Там гори сміття. Я недавно була в Польщі. Там все зовсім по-іншому. То чому в Івано-Франківську не може бути так, як в Європі?”

На відміну від Юлії, Галина Галуга у ГО “Новий Івано-Франківськ” уже третій рік.

“Я голова піклувальної ради 15-ї школи. Тому тісно співпрацювала із Олександром Шевченком. Це і оздоровлення наших дітей, і новий шкільний інвентар. Я бачила результат. І тому вступила у команду народного депутата. Тепер маю можливість бути частиною значно глобальніших змін у нашому місті”, – зазначила Галина Галуга.

Чергові посвідчення членів ГО “Новий Івано-Франківськ” сьогодні отримали ще майже три десятки франківців.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: