fbpx

Чоловічі браслети: вибираємо ідеальний подарунок

11:03, 22.05, 2019

Прикраси для чоловічої статі – особлива тема. Аксесуари для хлопців повинні бути ефектними, при цьому не дуже химерними. Міцними, але не надто масивними. Як вибрати і купити прикрасу для тата, другої половинки, брата або хлопця?

В асортименті інтернет-магазинів представлені різні чоловічі браслети, але на який вибір робити ставку? Ukrzoloto.ua розкриває секрети і дарує короткий гід щодо видів плетінь одного з улюблених аксесуарів. 

Які бувають чоловічі браслети

1

Найкращий варіант, коли ви спочатку визначитеся з бюджетом, вивчите ціни, а потім дізнаєтеся переваги виробів. Чоловічі браслети за видами плетінь:

  1. якірне;
  2. панцирне;
  3. бісмарк;
  4. фантазійне;
  5. лисячий хвіст;
  6. нонна;
  7. ролло;
  8. фігаро;
  9. арабська Бісмарк;
  10. джгут, мотузка;
  11. равлик.

Золото розкриває красу плетінь, надаючи їм теплий блиск і акцентуючи увагу на майстерності роботи. А ось срібло більш універсальне і поєднується з різними стилями одягу. Це не повний список, тому краще зайти в каталог, щоб вибрати дорогоцінний подарунок до смаку недорого, як символічний сюрприз або розкішний браслет з особливого приводу.

Як вибрати браслет для чоловіка: на що звернути увагу

Вибираючи дорогоцінний аксесуар, зверніть увагу на важливі пункти:

  • довжина виробу;
  • замочок-застібка;
  • тип плетіння;
  • колір металу;
  • проба золота або срібла;
  • наявність вставок;
  • наявність підвіски.

Звертайте увагу і на наявність проби. Найпрактичнішою і популярною вважається срібло 925: прикраси легко піддаються чищенню, а покриті родієм – довше виблискують і краще протистоять механічним пошкодженням. А ось браслети з позолотою доведеться раз на декілька років оновлювати, щоб освіжити покриття. Одні з найбільш купованих – чорнені браслети з оригінальним ефектом. Чорніння може бути як легким, ледь помітним нальотом, так і щільним покриттям сіро-чорного кольору. Користуються популярністю і м'які шкіряні моделі з ювелірними вставками або каучукові – обидва варіанти досить практичні і комфортні для щоденного використання. І ціна на них в рази нижча, ніж на масивні золоті екземпляри.

Як правильно вибрати розмір браслета

2

Простіше справа йде з моделями, де розмір можна змінювати на кілька позицій. А ось браслет з фіксованим показником варто підбирати уважніше. Розмір браслета, вказаний на сайті, – це його довжина в сантиметрах. Вибираючи браслет онлайн, визначте, виміряйте довжину сантиметровою стрічкою або ниткою, смужкою паперу – так найлегше побачити, який вигляд матиме браслет на руці або нозі, і порівняти бажаний вигляд виробу з фото в каталозі. Браслет не повинен бути занадто вузьким і щільно прилягати, необхідно, щоб довжина дозволяла виробу вільно рухатися по руці і не сковувати рухів, не викликати дискомфорту. UkrZoloto радить враховувати також ширину браслета, адже тонкі ланцюжки і широкі шкіряні варіанти мають зовсім інший вигляд на руці.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: