fbpx

Чоловік, син якого ледь не випав з вікна у Бурштині, переконує: рятувати хлопчика не було потреби. ВІДЕО

Суспільство 11:23, 07.06, 2018

Цілу спецоперацію з порятунку дворічного хлопчика організували у Бурштині. Люди помітили, як низько перехилилося маля з відчиненого вікна на третьому поверсі й от-от могло впасти. Батьки хлопчини були в цей час удома. Але спали й нічого не чули. Сусіди кажуть, вони були напідпитку.

Як писав КУРС, рятувальники врятували хлопчика, який перехилилася через навстіж відчинене вікно та викидав через нього іграшки.

Хлопчика, який без нагляду грався на підвіконні, побачили сусіди. Розповідають, що взяли капу й тримали під вікном на випадок, якщо дитина буде падати, йдеться в сюжеті "Вікон" на СТБ.

Сусіди кажуть, поки рятували хлопчика, зчинили таки й ґвалт під вікнами та біля дверей оселі, що прокинувся б навіть мертвий. Припускають батьки не чули, бо були напідпитку.

Батько Артемка Андрій Федорняк спростовує, що були з дружиною п’яні. Запевняє, що алкоголем не зловживають. А того дня не чули криків під вікнами, тому що дуже втомлюються з двома малими дітьми. Крім того, каже чоловік, спав, бо  прийшов з нічної зміни.

"Якщо після роботи я випив бутилочку пива, то це не означає, що напився", – каже він.

Андрій переконує, що рятувати сина взагалі не було потреби. Бо хлопчик звик до відчиненого вікна, часто біля нього бавиться і жодного разу не випав.

Маму Артемка Юлію Федорняк викликали у соцслужбу на роз’яснювальну бесіду. Вона обіцяла виправитися.

На запитання, чи не зловживає алкоголем, відповіла:

"Я зловживаю, але не тоді…"

Світлана Козак, керівниця служби у справах дітей Бурштинської міської ради, зазначає:

"Ми запропонували дати хлопчика у садочок, оскільки йому два роки. Він погано розмовляє, хоча він дуже активний хлопчик".

У соцслужбі запевняють, що будуть пильно наглядати за родиною. Щодня приходитимуть до оселі і перевірятимуть, чи в безпеці діти. Ані позбавляти батьків прав на дітей, ані вилучати дітей із родини наразі не планують.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: