fbpx

Чоловіка, якого в Івано-Франківську заштовхали в мікроавтобус, патрульні знайшли у Тисмениці

Суспільство 11:50, 21.11, 2018

Повідомлення про незаконне позбавлення волі надійшло до поліції 20 листопада.

Небайдужі франківці повідомили, що стали очевидцями того, як на вулиці Миколайчука невстановлені особи застосували сльозогінний газ до невідомого чоловіка, після чого кинули його у вантажний мікроавтобус та втекли, повідомили в обласному Управлінні патрульної поліції.

На місце оперативно прибули екіжі поліції. Патрульні з'ясували, що до викрадення людини може бути причетний мікроавтобус "Mercedes Sprinter". За інформацією поліцейських, мікроавтобус міг бути в Тисмениці  туди негайно поїхав екіпаж.

У Тисмениці патрульні виявили "Mercedes Sprinter" і трьох чоловіків. Вони розповіли, що дійсно були в Івано-Франківську, проте версію про викрадення людини спростували.

Чоловіки розповіли, що на вулиці Івасюка загубився їхній знайомий. Оскільки він був дуже п'яний, товариші вирішили знайти друга, щоб відвезти додому. Біля торгового центру на вулиці Миколайчука компанія побачила штовханину  їхній знайомий чіплявся до перехожих, і хтось використав для самозахисту сльозогінний газ.

Чоловіки підбігли до товариша  той опирався, його силоміць заштовхали в автомобіль й повезли до Тисмениці, де він і живе.

Для з'ясування всіх обставин на місце виїхала слідчо-оперативна група.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: