fbpx

Чоловіку, який у франківській маршрутці вдарив ножем патрульного, загрожує до семи років позбавлення волі

Суспільство 10:39, 13.03, 2018

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 44-річного франківчанина, який у маршрутному автобусі підрізав людину.

Досудове розслідування встановило, що 44-річний житель міста Івано-Франківська в грудні 2017 року в салоні маршрутного автобуса, який рухався з вул. Галицька на вул. Дністровська в Івано-Франківську, в присутності великої кількості сторонніх осіб почав ображати та чіплятись до одного з пасажирів.
"В ході конфлікту, грубо порушуючи громадський порядок, виявляючи зневажливе ставлення до існуючих у суспільстві правил і норм поведінки, проявляючи особливу зухвалість, із застосуванням заздалегідь підготовленого предмета (ножа) умисно спричинив тілесні ушкодження потерпілому у вигляді різаної рани", – йдеться в повідомленні прес-служби обласної прокуратури.
 
Зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та скерували обвинувальний акт до суду за ч. 4 ст. 296 ("Хуліганство") Кримінального кодексу України. За вчинені дії особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
 
Як писав КУРС, того дня 25-річний інспектор патрульної поліції Івано-Франківська зробив зауваження двом нетверезим чоловікам, які хуліганили в автобусіПісля цього один з чоловіків витягнув ніж та вдарив патрульного, який був без форменого одягу. Внаслідок цього поліцейський отримав поріз правої ноги, його госпіталізували.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: