fbpx

"Чорна п'ятниця": Марцінків обіцяє, що з 1 квітня комунальні автобуси вийдуть на маршрут №27. ФОТО

Суспільство 10:19, 23.02, 2018

Сьогодні з 7 години ранку міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з депутатом міськради Віталієм Бурком перевірили стан вулиць Молодіжна та Івана Павла ІІ.

Про це написав Руслан Марцінків на своїй сторінці у соцмережі facebook.

"Дещо вразив той факт, що попри наявність нових контейнерних баків, які обладнані кришкою з метою запобігання поширенню сміття вулицями, усі вони виявилися повністю відкритими. Вочевидь, люди "забувають" закривати її, а коли бак закритий, то сміття просто залишають поруч. Тим самим нехтують одним із засобів збереження чистоти. Тому закликаю усіх громадян поважати власне право на чистоту та належно користуватися новими контейнерними майданчиками", – написав мер.

Ранкова інспекція також перевірила стан нещодавно відкритого дитячого майданчика "Фортеця". Виявили ряд проблем, ліквідувати які мер обіцяє зобов'язати виконавця власним коштом.

Марцінків також звернув увагу на пасажирські перевезення.

"Наразі через брак транспорту маємо проблеми з маршрутом №27. Але вже з 1 квітня до нас приїдуть комунальні автобуси, які курсуватимуть саме на цей маршрут",  зазначається в повідомленні.

У дитячому садочку "Зернятко" в рамках програми Нефко проводяться роботи з енергоефективності: заміна вікон, утеплення приміщення, зміна даху, ремонт дитячих кімнат та багато іншого. Також зараз відбувається капітальний ремонт педіатричного відділення №6, що біля школи №22. 

У цьому мікрорайоні продовжуються також роботи з благоустрою. Марцінків обіцяє, що значну увагу зосередять на тротуарах. Заплановані роботи з ремонту міжбудинкових проїздів на вул. Івана Павла ІІ, 21, 23, 25 та 16, 18, 20. 

"Приємно було поспілкуватись з мешканцями та почути багато корисної інформації, яку обов’язково врахуємо в подальшій роботі",  додав мер.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: