fbpx

"Чорна п'ятниця": Марцінків оцінив якість прибирання у місті та ремонтні роботи

Суспільство 21:02, 15.06, 2018

В Івано-Франківську продовжується акція "чорна п’ятниця". Сьогодні міський голова Руслан Марцінків разом із керівниками структурних підрозділів проінспектували вулиці Коновальця, Сорохтея, Чорновола, Національної Гвардії та Карпатської Січі.

Оглянули не лише якість прибирання, але й ремонтні роботи. Наразі на завершальному етапі – вул. Карпатської Січі. Тут минулого року облаштували пішохідні доріжки та проїзд з бруківки. Цьогоріч завершать ремонт, заасфальтувавши частину дороги, інформує прес-служба МВК.

"Зауваження є, але й чимало зроблено. Цей район був доволі занедбаним, однак відбулись помітні зміни. Активно ремонтуються двори, міжбудинкові й навіть цілі вулиці, як-от Карпатської Січі, яку цьогоріч завершимо. Також працюємо у дворах на Сорохтея, 9, 9а, 9б, Чорновола, 143. Я дякую активним депутатам та громаді, що ініціюють позитивні зміни у своїх дворах, на вулицях та в мікрорайоні загалом", – зазначив Руслан Марцінків.

Планами на цей мікрорайон поділився директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак. Він розповів, що у 2018 візьмуться за маленький дворик на вул. Сорохтея, 14 та міжбудинковий проїзд Сорохтея, 19-25. А наступного року будуть планувати й ремонт вулиці Петлюри, адже дорожнє покриття тут застаріло.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: