fbpx

"Чорна п'ятниця": Марцінків перевірив прибирання в місті та роботу нових порохотягів. ФОТО

Суспільство 10:22, 20.04, 2018

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків з представниками департаментів та комунальниками перевірили прибирання в центральній частині міста та поточний ремонт кількох вулиць.

Про це Руслан Марцінків повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Розпочали щотижневу "чорну п’ятницю" з площі Міцкевича, де тривають роботи з реконструкції. Мер оглянув, як підрядник облаштовує пішохідну зону. 

Також Марцінків перевірив якість прибирання міста. Подивились, як працюють нові порохотяги. На Вічевому майдані побачили один з таких у роботі.

Обійшли вулиці Тичини, Заклинських, Мирного, Достоєвського, Північний бульвар, Слов’янську, Довгу, Бельведерську. Недоліки поточного ремонту цих вулиць мер пообіцяв усунути.

КУРС писав, що минулого тижня Марцінків перевірив прибирання вулиць, будівництво нового садка та якість перевезень.

Марцінків цього разу звернув увагу і на вивіски в центральній частині міста. Муніципальна інспекція описала всі рекламні об'єкти в середмісті. Ті, що не дотримуються норм благоустрою, мають бути змінені.

"На жаль, не усі підприємці сприймають необхідність таких змін, у такому разі вивіски демонтують. Але я вдячний тим підприємцям, які йдуть назустріч у прагненні змінити місто на краще", – зазначив Марцінків.

Нагадаємо, франківські комунальники перемогли в суді прокуратуру, яка оскаржувала новий порядок розміщення вивісок у місті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: