fbpx

"Чуєш, брат, дай катнутись пару кружочків навколо парку" – в Івано-Франківську злодій намагався вкрасти велосипед

Суспільство 18:30, 03.07, 2015

Вночі близько 2-ї години ночі невідомий чоловік намагався поцупити велосипед. Інцидент трапився в сквері Міцкевича в Івано-Франківську.

Про випадок написала у соцмережі франківчанка Наталя Каблюк.

"Ми дуже любимо їздити на роверах по нічному Франківську, немає багато людей і машин. Покатались біля озера та повернулись в парк Міцкевича, де біля нас намотував кола підозрілий тіпочок. Спочатку спитав, скільки коштує велосипед, потім поцікавився, чи справжні шімано на ньому і т.д. Вже було зрозуміло, яка його ціль, але ми вирішили подивитись, що буде далі. І тут цей герой в 02:00 ночі видає епічну фразу: чуєш, брат, дай катнутись пару кружочків навколо парку. Це було і смішно, і грішно", – пише Наталя.

Після того, як між "недокрадієм" і власником велосипеда виникла словесна перепалка, злодій дістав ніж. "Потерпілих" підтримали небайдужі іванофранківці, які сиділи на лавці неподалік і згодом допомогли міліції затримати крадія.

"Підозрюваний втік, та його затримали після того, як ми поїхали додому. З допомогою соціальних мереж хлопці знайшли наш номер телефону, і ми до 5 ранку складали опис ситуації, разом з нашою міліцією. Завдяки оперативній роботі патрульних, які прибули на місце через 3 хв., та наряду міліції злодій був затриманий і доставлений у відділення для подальшого розслідування. Будьте обрежені, коли гуляєте нічним Франківськом і не кажіть, що наша міліція нічого не робить! Ровер цілий і ми теж", – повідомила Каблюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: