fbpx

"Чужі бажання": вийшла збірка фентезійних оповідань харків’янки та франківчанки

Культура 19:25, 05.07, 2018

Це вже друга книга, написана у співдружності Юлії Баткіліної та Марії Микицей.

Письменниці Юлія Баткіліна з Харкова й Марія Микицей з Івано-Франківська поділилися з інтернет-спільнотою читачів і друзів про вихід у видавництві "Каяла" їхньої спільної другої книжки – цього разу це фентезійна проза "Чужі бажання".

Нагадаємо, першою книжкою письменниць була е-збірка збірка поезії "Плетиво". 

До теперішньої збірки фентазійних оповідань увійшли повість Юлії Баткіліної (Харків) "Коли чарівник не прийшов", повість франківчанки Марії Микицей "Прошу повернути за в" та оповідання "Все решта", "Період піврозпаду" й "Перед кінцем світу".

"Це почалося кілька років тому – коли я замислилась над тим, що було б із людьми, якби вони, мов у казці, загадали бажання, а чарівник не прийшов до них. У мене тоді був кепський настрій, мене мучили страшні думки і сни, про які я не хотіла розповідати навіть найближчим людям. Але ця історія уже плелася, і несила було її зупинити! Так народилась повість "Коли Чарівник не прийшов", що стала частиною цієї книги", – розповіла на своїй сторінці в мережі Юлія Баткіліна. 

Ілюстрації до книги створила франківська художниця Світлана Хміль. "Художниця просто подарувала нам картину для обкладинки. Якби не книга, я б не знала, що на світі бувають такі кольори і такі небуденні натюрморти", – відгукнулася Юлія.

Відгук на книжку написали відома письменниця фентезі Дара Корній та франківчанин Володимир Єшкілєв.  

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: