fbpx

Чим особлива реклама на транспорті

Суспільство 16:57, 23.11, 2018

Брендування автомобіля – один із важливих сегментів зовнішньої реклами.

Якісне та сучасне брендування транспорту можна замовити в друкарні thor-print.com.ua/services/brendirovanie-transporta, де професіонали своєї справи допоможуть створити макет, враховуючи будь-які побажання замовника. Завдяки сучасним технологіям як великий, так і малий бізнес мають змогу доносити інформацію про себе, свої послуги та товари дуже широкому колу потенційних споживачів.

 

Що таке брендування транспортного засобу?

Брендування автомобіля  це динамічна реклама, яка допомагає притягувати велику кількість потенційних клієнтів. Вдало підібраний макет і яскравість допоможуть швидко привернути увагу до транспортного засобу, а також до товарів та послуг, зробити компанію більш впізнаваною та популярною. Перевагою цього виду реклами є те, що її розміщення не потребує додаткової сплати за оренду поверхні.

1

Найбільш популярним варіантом брендування автомобіля є друк на плівці. Це переважно вінілова основа з додатковою ламінацією  для продовження терміну її експлуатації. Рівні борти авто дають змогу використовувати звичайну плівку, для кузова зі згинами потрібна спеціальна транспортна плівка, яку легше укладати. Такий матеріал служить додатковим захистом від пошкоджень.

В окремих випадках брендування транспортних засобів можливе з використанням плівки плотерної різки. Це дає можливість зробити акцент на адресі компанії, телефоні чи сайті або іншій інформації.

Таку послугу можна використовувати для охочих декорувати автомобіль, додати йому ексклюзивності. Цей варіант зовнішньої реклами дешевший, ніж дороговартісна аерографія, крім того, є можливість змінювати брендування за необхідності.

 

Переваги реклами на транспорті

Популярність зовнішньої реклами на транспортних засобах зумовлена її основними плюсами. Серед них виділяють:

  • Залучення великої аудиторії. Це універсальний варіант, адже з рухом автомобіля аудиторія потенційних клієнтів розширюється та постійно змінюється. Складно не помітити яскравий міський транспорт, який нешвидко рухається містом, що дає можливість розглядати всі пропозиції;
  • Великі площі розміщення реклами. 60% транспортного засобу можна оформити з рекламною метою;
  • Орієнтація на клієнта. Маршрут транспорту дає можливість визначити актуальність реклами в тому або іншому районі міста;
  • Невисока вартість. Аналіз ринку реклами довів, що вартість одного візуального контакту з поверхнею значно дешевша, ніж інші варіанти.

Реклама на авто  ефективний спосіб розповісти про свій бізнес.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: