fbpx

Чиновник просить франківських водіїв у разі страйку перевізників підвозити людей, які стоятимуть на зупинках

Суспільство 13:58, 17.01, 2018

Начальник управління транспорту і зв'язку Олег Ганчак просить роботодавців з розуміння поставитися до можливого запізнення працівників через анонсований страйк перевізників.

Як писав КУРС, ймовірно, у понеділок-вівторок на вулиці Франківська приватні автобуси на маршрути не виїдуть. Перевізники вимагають підвищення тарифу до 5 гривень, але кажуть, що у мерії їх не чують.
 
Олег Ганчак, у свою чергу, стверджує, що приватні перевізники неякісно виконують умови договорів, про це свідчать і складені акти, і штрафи. 
 
Він запевняє, що управління робить усе можливе, щоб не створити труднощі і дискомфорт мешканцям і гостям міста. Але якщо страйк все-таки відбудеться, просить всіх з розумінням до цього поставитись.
 

"Якщо, не дай Бог, страйк перевізників відбудеться, прошу поставитись з розумінням пасажирів, керівників, якщо Ваші працівники запізняться на роботу, прошу водіїв приватних авто зупинятись і підвозити пасажирів з зупинок. Тільки спільними силами, розумінням зможемо вийти з скрутної ситуації. Майбутнє за муніципальним громадським транспортом", – пише Ганчак. 

Олег Ганчак також створив у соціальній мережі Фейсбук спільноту "Підвезу ( група щоб довезти по маршруту, бо бастують маршрутки)".
 
Іванофранківці у соціальних мережах теж поширюють план дій на випадок страйку перевізників.
 
Посадовець нагадує, що місто  працює над розвитком муніципального транспорту. Є проект рішення про електронний квиток, який має бути запущений у 2019 році.
 
"Ми все робимо для того, аби менше залежати від приватних перевізників, щоб у них було менше важелів тиску. Мешканці міста мають отримувати якісні послуги перевезення, тоді вони з розумінням поставляться до коригування тарифу на перевезення", – переконаний Ганчак.
Міський голова Руслан Марцінків також заявив, що не піде на ультиматум перевізників, і пригрозив розірвати договори з перевізниками, які не виїдуть на маршрути.

 

Читайте КУРС у Telegram – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: