fbpx

"Численна підтримка Сакварелідзе в суді свідчить про зростання протестного руху в Україні", – Пришляк

Політика 19:53, 14.03, 2018

Суд над Давідом Сакварелідзе відбувається через фейкові звинувачення, які прописали на Банковій. А така велика кількість людей, які приїхали зі всієї України, аби підтримати Сакварелідзе, – свідчення того, що українське суспільство готове до радикальних і революційних дій.

Такої думки про резонансну справу екс-заступника Генпрокурора України Давіда Сакварелідзе координатор партії "РУХ НОВИХ СИЛ" в Івано-Франківській області Тетяна Пришляк.

"Таким чином люди засуджують дії чинної влади, системи правосуддя, правоохороної системи, прокуратури. Всіх тих гілок влади, які повністю узурповані Порошенком", – переконана Тетяна Пришляк.

Підтримати Давіда Сакварелідзе до Мостиського райсуду Львівської області приїхали десятки активістів зі всіх куточків України, серед них і прикарпатці.

"Я був на Майдані, сьогодні я також не можу відсиджуватись удома. Ми хочемо жити у нормальній країні. Коли говорять, що понаїхали грузини, то для нас національність не має значення. Коли Сакварелідзе  був заступником Генерального прокурора України, то саджав за ґрати злочинців. Прикладом цього є справа "діамантових прокурорів". Натомість Луценко цього вже не робить", – висловив свою позицію Ігор з Івано-Франківська.

Нагадаємо, в Мостиському райсуді Львівської області розглядається справа одного з лідерів партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Давіда Сакварелідзе. Його звинувачують у незаконному переправленні через кордон Михайла Саакашвілі.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: