fbpx

"Comfort Park" – сучасний комплекс для комфортного життя

Суспільство 15:29, 14.11, 2017

Поєднання переваг активного міського життя і чудових умов для відпочинку – все це тепер можна знайти у мікрорайоні "Пасічна".

Саме тут будівельна компанія "Благо" зводить новий житловий комплекс Comfort Park, у проектуванні якого закладено елементи концепції е-дім та філософію мультикомфорту.
За сучасною формою та якісною інфраструктурою у комплексі продумане зручне планування квартир, з вікон яких будуть відкриватися неймовірні панорамні краєвиди і кожного дня надихатимуть вас та створюватимуть гарний настрій.

Будинки відповідають сучасним вимогам до житла і мають все необхідне для комфорту його мешканців: презентабельні холи, приміщення для зберігання велосипедів і дитячих колясок.

Особливістю "Comfort Park" є його зручне розташування. Поруч відпочинково-паркова зона та річка Бистриця-Солотвинська, а дитячий садочок, школа №24 і спортивний комплекс з басейном розташовані на відстані декількох кроків.

Також тут грамотно спроектований простір двору, який створює якісні умови для відпочинку. На території комплексу передбачені затишні озеленені зони, дитячі та спортивні майданчики.

Comfort Park – це місце, де можна забути про метушню міста та відчувати зручність життя. І все це за доступною ціною.

Вам неодмінно сподобається жити в сучасному комплексі, де є все необхідне для вас та ваших дітей.

___________
Жити з комфортом так просто!
(050)0714-000, (097)0714-000
comfortpark.com.ua

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: