fbpx

ДАІ в Івано-Франківську допомагатиме медикам вчасно приїжджати на виклики

Суспільство 10:36, 17.08, 2014

На спільній зустрічі керівника обласного ДАІ з громадськими діячами області говорили про те, що доїзд карети швидкої допомоги до пацієнтів ускладнений через затори на дорогах й поведінку недобросовісних водіїв.

Як зауважив на зустрічі заступник головного лікаря міської швидкої допомоги Орест Завадський, у п’ятницю, з 16 до 18 години, центральними вулицями міста до пункту виклику добратися практично неможливо. Через завантаженість доріг автомобілями доводиться їхати об’їзними автошляхами. Така ж ситуація і вранці – з 9 до 10 години, повідомляє Галицький кореспондент.

"Центральна частина міста, вулиці Сахарова, Галицька, виїзд із 2-ї підстанції часто заблоковані. Ми губимо багато часу на те, щоб доїхати до пацієнта", – коментує Завадський.

Ситуація ускладнюється й тим, що дехто з водіїв, порушуючи правила дорожнього руху, не поступається дорогою кареті швидкої з увімкненим світловим й звуковим сигналом. Щоб навести лад на дорогах й допомогти у вирішенні складної ситуації, керівник обласного ДАІ Валерій Некипілий обіцяв надати супровід у час пік та прослідкувати за виконанням ПДР учасниками руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: