fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Давід Сакварелідзе: "Лише масові громадські протести можуть припинити свавілля корупціонерів у ВРУ". ВІДЕО

Давід Сакварелідзе: "Лише масові громадські протести можуть припинити свавілля корупціонерів у ВРУ". ВІДЕО

Політика 10:39, 25.07, 2017

В Україні неправильно побудована система політичних еліт, адже вона фактично не оновлюється. Одні й ті самі люди уже 25 років тримають країну в заручниках, домовляючись між собою, граючи за єдиними правилами та обманюючи народ. Таким людям не місце у Верховній Раді. Так думку висловив член Ради партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" Давід Сакварелідзе у програмі "Новий погляд" на ТРК РАІ.

"Ці люди завжди були в грі, тільки траплялось так, що одні вигравали, приходили до влади, інші перескакували на задній план. Зараз всі вони дуже добре себе почувають, адже змогли "розвести" народ і тимчасово прибрали до рук перемогу Майдану", – говорить Давід Сакварелідзе.

Прорвати це замкнене коло можливо тільки масовими громадськими протестами.

"Нещодавно люди вийшли на акцію протесту до Верховної Ради за зняття недоторканності з депутатів, які вчинили корупційні правопорушення і злочини. Це свідчить про те, що громадянське суспільство входить у більш агресивну фазу",  каже член Ради партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі".

Давід Сакварелідзе відзначив, що в парламенті є декілька народних депутатів, серед яких і Юрій Дерев’янко, які стали на захист інтересів народу і виступили за зняття недоторканності з корупціонерів: "Вони блокували трибуну, не боялись виходити до мітингувальників і пояснювати, що відбувається у Верховній Раді".

Член Ради партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" вважає, що іншим депутатам, які покривали корупціонерів, не місце у парламенті: "Це найбільший плювок в обличчя суспільству. Вони, як загнані у кут вовки, намагались оборонятись, захищатись, гризтись, шукали договорняки, маневри, щоб витягнути "своїх" з критичної ситуації. Народ не повинен терпіти цих людей ще 2 роки. Вони кажуть, що у випадку позачергових виборів переможе Путін чи регіонали, спекулюють війною, щоб втриматись на посадах, проте все це є нісенітницями. Від цих людей  я не очікую реформ, вони й надалі крастимуть. Тоді навіщо їх терпіти?!"

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: