fbpx

Дайте Ані шанс жити: матір онкохворої дівчинки благає про допомогу

Суспільство 17:51, 09.04, 2019

Матір онкохворої дівчинки Аннички Приймич благає про допомогу.

Ані Приймич 8 років, два з них вона бореться з раком.

Мати і бабуся та два братики, її родина, всіляко підтримують хвору дівчинку. Зараз вона проходить курс хіміотерапії і має шанс поїхати за кордон на лікування. Мати Леся звернулася про допомогу до всіх небайдужих людей – вона просить дати дитині шанс жити. 

Леся Приймич розповіла таке:

"У моєї дитини діагноз: нейробластома заочеревенного простору, 3 стадія. Вже 2 роки дитина бореться за життя, з усіх сил змагається з хворобою – пройшла 12 блоків хіміотерапії, 10 пункцій Тріпан Біопсії на кістковий мозок, було дві спроби пересадки кісткового мозку, але так і не вдалося зробити через малу кількість стовбурових клітин.

Всі хіміотерапії Анічка пережила з великими ускладненнями, навіть дійшло до внутрішньої кровотечі в кишечнику. Дитина вже майже помирала, але Бог врятував донечку і подарував шанс на життя.

Тепер шанс на життя можуть подарувати люди, які не байдужі до чужої біди і горя.

Зараз дівчинка лікується в Інституті раку, проходить черговий блок хіміотерапії. У Анічки знизився загальний білок у крові, гастроентеролог призначила курс лікування, також у дитини упав кальцій, також ендокринолог призначив курс лікування. Дитина попри препарати хіміотерапії кожен день випиває ще кулак таблеток. Вона стомлена і замучена, але тримається і усміхається.

Зараз ми почали капати хіміотерапію, яка триватиме 10 днів, потом будуть обстеження, і чекатимемо результати, що дала ця хіміотерапія. За цей час, що будемо проходити тут лікування, подали документи за кордон, там більше шансів на одужання Анічки. Клініка у Барселоні готова прийняти Анюту на лікування, але сума космічна, нам ніяк самим не справитись, вартість лікування 250 000 тисяч євро.

Знаю, що це страшно велика сума, але як мати я не можу опускати руки, – нам дуже терміново потрібна допомога людей.

Я мати-одиначка, виховую сама трьох діток, це Анічка і два хлопчики віком 12 і 7 рочків, проживаємо біля бабусі у селі в Калуському районі на Івано Франківщині. Мені самій дуже важко, я прошу вас помогти нам, помогти моїй дитині одужати.

Анюта дуже сильна дівчинка, вона борець за життя, бувають моменти, коли я можу плакати або просто вибиваюся з сил, так це бідне дитя ще мене підтримує і вмовляє, що все буде добре….. 

У неї така велика і міцна віра в те, що Бог дасть одужання, що просто нема права у цьому дитині відмовити!"

Родина дуже чекає на допомогу

Реквізити для допомоги Ані – 5168 7422 1925 2347 Приватбанк, Приймич Леся Орестівна

Телефон мами Лесі: 068 23 63 892 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: