fbpx

"Де ж те сито", саксофон і бандура. Найкращі українські кавер-версії найпопулярнішої пісні року

Стиль життя 20:58, 16.12, 2017

Пісня пуерторіканців Луїса Фонсі і Daddy Yankee Despacito стала справжнім хітом 2017 року, зібравши величезну кількість кавер-версій.

На момент написання матеріалу оригінальний кліп набрав вже 4,5 мільярди переглядів на Youtube, отримав 22,2 мільйона реакцій на Facebook і 7 тисяч шерів в Twitter, пише НВ.

Журналісти НВ зібрали найкращі українські версії хіта.

Красива інструментальна версія вийшла у київського гурту B&B Project, що використовує бандуру і баян – дуже незвично, особливо для зарубіжних слухачів.

А тріо Ocean Music зіграло мелодію пісні за допомогою синтезатора, акустичної гітари і саксофона.

Найпопулярніша українська версія Despacito  Десь по світу, яку заспівали NAVSI100 і ЗАХАР. 

Діти з міста Дрогобич, Львівська область, зробили "кавер на кавер"  взяли музику з попередньої версії пісні, заспівавши свою пісню, з використанням слів Ліни Костенко. У ній вони зізнаються в любові до України, українського народу та історії. 

Despacito також приносила успіх на українському Х-Факторі. Кубинець Рігоберт Торрієнте "запалив" публіку, яка стоячи аплодувала артисту, і, в підсумку, отримав чотири "Так" від суддів. 


Оригінальну версію пісні недавно зробив фольк-гурт Рожаниця. Вони підійшли до тексту з гумором, перетворивши слово Despacito на "Де ж те сито". 

Але, як і все популярне, пісня не може подобається всім. Ми навіть зробили відео про те, як ця пісня заполонила весь інтернет, а "втекти" від неї просто неможливо.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: