fbpx

Делегація із Харківщини ознайомилася із розвитком туризму на Прикарпатті

Суспільство 11:29, 21.03, 2016

Упродовж 20-22 березня Івано-Франківщину з навчально-ознайомчим візитом відвідує представницька делегація з Харківщини.

У делегації – керівники районних рад, сільських, селищних голів, представники департаменту культури і туризму Харківської облдержадміністрації, ОКЗ "Харківський організаційно-методичний центр туризму", Харківської обласної ради тощо, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Візит відбувається з метою вивчення досвіду у сфері розвитку сільського зеленого туризму, реалізації грантів міжнародної технічної допомоги у сфері туризму на території Івано-Франківської області. 

Вчора в обласному центрі розвитку туризму начальник управління туризму та міжнародної технічної допомоги департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури ОДА, координатор проекту ЄС "Івано-Франківська область – край для туризму" Наталія Гасюк ознайомила гостей із метою та завданнями проекту, розповіла про хід його виконання.

Учасники зустрічі обговорили питання, пов'язані із розвитком туризму та міжрегіональною співпрацею в галузі. Задля сприяння розвиткові туризму на Харківщині і Прикарпатті між Регіональним туристично-інформаційним центром та Харківським організаційно-методичним центром туризму було укладено договір про співпрацю.

Сьогодні харків’яни будуть переймати досвід розвитку сільського зеленого туризму і залучення міжнародної технічної допомоги у представників суб’єктів туристичної діяльності, громадських організацій Яремчанщини. Завтра гості із Харківщини ознайомляться з інфраструктурою ТК "Буковель".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: