fbpx

Делегація з Івано-Франківська вивчала сталий розвиток у Румунії

Економіка 13:24, 29.07, 2014

Делегація з Івано-Франківська відвідала м. Бая-Маре (Румунія) в рамках проекту «Inter_Urban - Транскордонна база даних індикаторів моніторингу процесу сталого розвитку на територіях міст Бая-Маре та Івано-Франківськ» для участі в навчальному курсі та підсумковій конференції з приводу функціонування бази даних індикаторів сталого розвитку.

Перша частина курсу була присвячена використанню бази даних індикаторів сталого розвитку. Тут навчалися використовувати онлайн-платформи, на яких відображаються показники. Протягом двох днів команда проекту та представники виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради мали можливість ознайомитися із структурою створеної бази даних, її основними функціями та механізмами використання. Учасникам розповіли, як працює платформа та яким чином генеруватимуться звіти після отримання даних від румунських та українських колег.

Узагальнюючи проект, його кращі практики, сторони домовилися про перспективи майбутньої співпраці, обмін новими цікавими ідеями для написання спільних проектів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: