fbpx

Депутат облради хоче закрити наливайку у Франківську, де йому налили 50 грамів за 6 гривень

Суспільство 20:22, 08.07, 2017

Депутат обласної ради Ігор Дебенко вимагає притягнути до відповідальності підприємця, в торговій точці якого продають без ліцензії алкоголь.

"Не знаю, яку війну з "наливайками" оголосили в Івано-Франківську й на Прикарпатті загалом, але в мікрорайоні Пасічна нашого рідного Івано-Франківська в Європу йдуть зі своєю брагою ще й без будь-яких ліцензій!!! Мало того, навіть цукеркою пропонують закусити – як це ж у Європу та й із запашком 😉 Так от, вже не раз чув від мешканців нашого мікрорайону про те, що на зупинці "Влад і ко" є точка, де наливають спиртяк або ще якусь бадягу. Начебто наприкінці робочих буднів тут можна спостерігати прям аншлаги охочих пригубити дешевого пійла. Як наслідок, людей з проблемами алкогольної залежності в мікрорайоні та навколишніх селах лише додається… Сьогодні ж, коли вирішив відвідати маму, яка мешкає якраз неподалік, мене зустріли сусіди й ми дружньо почимчикували разом куштувати це диво з самісінької Європи! Простіше кажучи, на живця)", – написав у Фейсбуці Ігор Дебенко.

Він опублікував відео, на якому йому продають 50 грамів "біленької" всього за 6 грн. Відтак продавчиня запропонувала Дебенкові придбати на закуску за 1,5 грн цукерку. Ліцензії на продаж алкоголю ні в продавця, ні в торговій точці не було.

"Найцинічніше, що продаж маскується ще й благодійністю…"  написав Ігор Дебенко і додав фото, на якому стоїть скринька для збору коштів на благодійну допомогу.

1

Депутат викликав правоохоронців та написав заяву.

"Сподіваюсь, це правопорушення не залишиться поза увагою й недобросовісного підприємця притягнуть до відповідальності. Самому ж продажу бадяги буде покладено край. Особисто стежитиму за цим, а також прошу долучатися небайдужих мешканців мікрорайону та громадськість. Вочевидь, лише так можем покласти край наливайкам, а не всякими напоказ оголошеними війнами. В іншому разі й надалі прямуватимемо в Європу зі своїми самоварами",  підсумував Ігор Дебенко

Нагадаємо, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків оголосив боротьбу з корупцією та наливайками.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: