fbpx

Депутат франківської міськради долучився до торговельної блокади на Сході. ФОТО

Суспільство 14:36, 19.02, 2017

Депутат Івано-Франківської міської ради Віталій Мерінов долучився до торгової блокади в першому редуті, між населеними пунктами Гірське та Золоте.

Про це Віталій Мерінов написав у мережі Фейсбук.

"Взяли участь у початку роботи першої блокади автомобільних шляхів під м. Золоте. Подекуди вночі було чути постріли чи то мінометів, чи іншого озброєння, 4-6 км від лінії фронту. Хлопці систематично змінюють один одного, хтось на день-два приїжджає, хтось на тиждень, але головне – це те, що є люди, яким небайдужа доля України!"  написав Мерінов.

Депутат зазначив, що до блокувальників навідуються військовослужбовці Збройних Сил України (правда, тільки вночі, бо вдень керівництво не дозволяє) та висловлюють щиру підтримку та гарантують у випадку силового розгону заступитися за пікетувальників.

"Під маніпуляцією "енергетичної кризи" багато людей задумались, чи потрібна ця блокада",  пише Віталій Мерінов і додає:

"Ну тоді, будь ласка, задумайтеся ще над іншими питаннями: чи потрібна Україні війна? чи бажаєте ви крові Українських Героїв? чи хочете чути плач матерів та дружин солдатів, яких катують у полоні? Я думаю, що відповідь буде у всіх (ну напевно, крім тих, хто заробляє мільярди на торгівлі з нашим ворогом) однакова  ні. Тому геть думки та готовтеся боротися за свою Україну чи то з зовнішнім, чи внутрішнім ворогом".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: