fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Депутат Галицької міськради відмовляється від мандата, бо не може змусити мера працювати на благо галичан

Депутат Галицької міськради відмовляється від мандата, бо не може змусити мера працювати на благо галичан

Політика 23:12, 02.12, 2015

Семен Побуцький написав заяву про складення повноважень депутата Галицької міської ради і побажав усім решта місцевим обранцям "успіхів у роботі" – міськрада має затвердити надбавки для своїх працівників.

"Сьогодні написав заяву про складання мандата депутата Галицької міської ради. Причина – не здатен примусити Трачика (Орест Трачик  міський голова Галича,  ред.) працювати на благо галичан. Заява у члена мандатної комісії Поташника Я., голова тієї ж комісї Бурда А. поінформована. Усім депутатам Галицької міської ради бажаю успіхів у роботі",  написав Семен Побуцький у соцмережі Фейсбук.

У коментарях, пояснюючи городянам і своїм друзям глибші причини свого рішення, депутат зазначив, що саме не може змінити.

"У Галичі при асфальтуванні центральних вулиць перед виборами Трачик позаасфальтовував подвір'я багатоквартирних будинків. А вулицю Січинського не встиг до виборів, але ж там прокуратура, то заасфальтував сьогодні, а на подвір'я 5 і 7 будинків на площі Волі йому не вистачило грошей.

…Я сьогодні по справах комісії проїхався по вулиці Грушевського в Галичі, там, де ти виріс (звертається до коментатора,  ред.), треба твоїм батькам кірзаки взувати, щоб дойти до центру Галича чистими. А завтра планують на позачерговій сесії "голосувати" надбавки для працівників міської ради. Воно мені треба?"  пояснив Побуцький.

 
 

 

 
 
 


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: