fbpx

Депутат міської ради уник відповідальності за п'яну їзду

Суспільство 14:10, 07.09, 2017

7 вересня в Івано-Франківському міському суді відбулося слухання у справі депутата міської ради "укропівця" Володимира Олійника.

Як пише Галка, обранця вранці 27 квітня зупинили поліціянти за порушення ПДР. В Олійника були явні ознаки алкогольного сп’яніння, однак у присутності двох свідків депутат відмовився від проходження тесту на сп’яніння, від отримання копії протоколу теж відмовився.

На сьогоднішнє засідання обранець вчетверте не з’явився. Суддя Кишакевич повідомив, що Олійник не подав жодних клопотань щодо відкладення слухання, тому розгляд справи відбувся без нього.

Кишакевич зачитав матеріали справи та оголосив про закриття справи у зв’язку із закінченням строків притягнення до адмінвідповідальності.

Нагадаємо, схожу схему – просто не з'являтися на судові засідання для уникнення відповідальності за адміністративні порушення – використовують й інші франківські посадовці. Зокрема, міський голова Руслан Марцінків, аби уникнути відповідальності за корупційні адміністративні правопорушення, протягом кількох місяців знаходить формальні причини для неявки у суд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: