fbpx

Депутат міськради пропонує зліпити під вікном Марцінківа 30-метрову снігову бабу

Суспільство 16:32, 14.11, 2016

Таку ідею запропонував голова фракції "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" в міській раді після того, як сьогодні довелося неприбраними від снігу вулицями добиратись на роботу і бачити, як це роблять інші франківці.

Кожен франківець пробивався на роботу сьогодні "псячими" стежками, снігом по коліна і прийшов з мокрими ногами, каже Володимир Олійник.

"Потрібно зліпити Руслану Марцінківу під вікном його будинку снігову бабу для того, щоб міський голова звернув увагу на проблеми мешканців. Бачимо, що франківські комунальники не виконали свого завдання і не звільнили місто від снігу. Винуватцем такої ситуації бачу Руслана Марцінківа і головного комунальника Михайла Смушака. І одразу ж хотів би, як і всі мешканці, отримати відповідь на запитання – на що пішли близько ста мільйонів гривень з міського бюджету під виглядом "поповнення статутних фондів" комунальних підприємств? Адже ефекту від них ми не бачимо. Більше того, якщо раніше хоч щось робилося після першого снігопаду, то зараз лише "фотосесії" мера і комунальників в Фейсбуці",  каже Володимир Олійник.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: