fbpx

Депутат міськради, "укропівець" Віталій Мерінов бере участь у блокаді торгівлі з окупантами. ФОТО

Політика 12:06, 21.02, 2017

На Донбасі триває блокада торгівлі з окупантами, яку розпочали бійці та ветерани АТО.

Днями депутат Івано-Франківської міської ради від партії "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" Віталій Мерінов разом з п'ятьма активістами поїхав на Схід, щоб підтримати учасників блокади та передати продукти харчування від Центру військової підготовки та інформації Олександра Шевченка, повідомляє прес-служба міської організації партії УКРОП. 

1

Зокрема, хлопці хотіли б подякувати приватному підприємцю Олександру Фицику за надані ковбасні вироби.

Віталій Мерінов розповів, що наразі в зоні їхньої блокади усе спокійно.

"Був при відкритті першої блокади на автомобільній трасі біля м. Золоте Луганської області. Блокування залізної дороги, в якій ми брали участь, відбувалось між містами Золоте та Гірське. Перед постом стоїть завжди заведений локомотив з 57 вагонами. Подекуди вночі чули обстріли. До сепаратистів  6 кілометрів. На нашому пості  всі ветерани бойових дій, афганці, кому за 40, ми  молоде доповнення",  розповідає Віталій Мерінов.

2

Депутат переконаний, що зараз не можна займатись торгівлею з тими, хто вбиває героїв нашої країни. За його словами, Уряд вже давно мав знайти вихід із цієї ситуації, а не говорити про те, що альтернативи вугіллю з окупованої території немає.

"Альтернатива завжди є, головне, щоб була політична воля, здоровий глузд та бажання працювати на благо держави, а не своїх гаманців",  каже депутат.

3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: