fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Депутат облради Марія Рудик привітала медиків Богородчанщини з професійним святом

Депутат облради Марія Рудик привітала медиків Богородчанщини з професійним святом

16:36, 18.06, 2018

Депутат Івано-Франківської облради від фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Марія Рудик привітала медиків Богородчанської та Солотвинської районних лікарень з професійним святом.

Під час урочистостей, які відбулися в Богородчанському палаці культури, Марія Рудик подякувала медикам за їхню віддану працю.
"Саме медики щодня стоять на сторожі нашого життя і здоров'я. Я хочу подякувати вам за співправцю і розуміння щодо звернень по допомозі незахищеним верствам населення. І персонал, і керівництво Богородчанської та Солотвинської райлікарень завжди підтримують пацієнтів пільгових категорій,  намагаються з лікарняного фонду забезпечити препаратами тих, хто не має змоги їх придбати. Вони це роблять всупереч критичній ситуації з недофінансуванням медицини", – сказала Марія Рудик.
Депутат також нагадала про надважливу роль медиків в складний для України час, які беруть участь в Операції об'єднаних сил. Зокрема, і медиків з Богородчанщини, які неодноразово їздили на Схід в зону військових дій.
Окрім цього, подякувала головним лікарям Солотвинської райлікарні Манолію Піцуряку та Богородчанської ЦРЛ Юрію Павлушинському за позитивні зміни і оновлення закладів.
"Юрій Павлушинський на посаді керівника всього півроку. Однак і за  такий короткий час він зумів налагодити роботу в лікарні та оновити заклад",  зазначила депутат.
Поряд з цим Марія Рудик запевнила, що вона як депутат облради від фракції "ВОЛЯ" партії РНС та її колеги-депутати всіляко сприятимуть розвитку медицини на Богородчанщині, аби громади змогли отримувати якомога якісніші медичні послуги.
На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: