fbpx

Франківська влада готується тихцем передати приміщення колишньої молочної кухні в приватні руки

Політика 11:49, 20.11, 2014

Депутат Івано-Франківської міської ради Ростислав Кукурудз стверджує, що виконавча влада Івано-Франківська взялася за оборудку з приватизації приміщення колишньої молочної кухні по вулиці Незалежності, 36.

Про це йдеться у запиті депутата до міського голови.

За словами Ростислава Кукурудза, комісія з питань оренди і приватизації погодила пропозицію щодо передачі приміщення молочної кухні в оренду приватному підприємству на позаконкурсній основі.

"Абсолютно цинічно, прикриваючись патріотичними намірами щодо підтримки української книги, виноситься рішення про надання в оренду 189,9 квадратних метрів. З’являється нікому невідомий підприємець, до речі, працівник одного з комунальних підприємств, який отримує такий подарунок від міста", – каже Кукурудз.

Він стверджує, проект рішення, яким планується завершити цю операцію, виноситься на наступний виконком.

Депутат просить міського голову вжити заходів щодо недопущення цієї схеми.

"В зв’язку з тим, що є висновок санітарно-епідеміологічної служби про неможливість організації "молочної кухні" за цією адресою, пропоную провести відкритий публічний конкурс щодо права на оренду або аукціон з продажу цього приміщення, що дозволить суттєво поповнити міський бюджет",  йдеться у запиті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: