fbpx

Депутат від "Руху нових сил" Марія Рудик нагадала про проблему добудови Раковецької школи

Економіка 14:51, 22.12, 2017

На сьогоднішній сесії Івано-Франківської обласної ради депутат від фракції «ВОЛЯ», партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Марія Рудик підняла питання по будівництву Раковецької школи, що в Богородчанському районі.

"На наступний рік як і попереднього першочергово мали б фінансуватись об’єкти, які внесені до стратегії розвитку області. Одним із них є будівництво школи в с. Раковець, ми слідкуємо за всіма подіями, пов’язані з ним. Чи передбачено в обласному бюджеті кошти на цей об’єкт? Якщо так, то чи є визначена сума?", – зазначила Марія Рудик.

Голова обласної ради Олександр Сич сказав, що за кошти обласного бюджету школу не збудують:

«Але готові давати співфінансування 10% для будівництва. Решту коштів має забезпечити державний бюджет. Зараз обласною радою додано 500 тис. грн. на покрівлю даху». 

Нагадаємо, будівництво школи у селі Раковець триває з 2011 року і досі є болючим питанням для сільської громади. Деякий час її взагалі не будували через відсутність фінансування. Проте у 2015 році внаслідок перевиконання загального фонду обласного бюджету на будівництво школи було виділено 700 тис. грн.

Марія Рудик неодноразово піднімала питання по будівництву школи в с. Раковець, як на сесіях обласної ради, так і в міжсесійний період. 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: