fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Депутати Франківської міськради від УКРОПу зустрілись з мешканцями вулиць Берегової, Пулюя і Набережної

Депутати Франківської міськради від УКРОПу зустрілись з мешканцями вулиць Берегової, Пулюя і Набережної

Політика 15:51, 25.03, 2016

Вчора відбулася зустріч депутатів міської ради від УКРОПу Володимира Олійника, Віталія Мерінова, Сергія Гаєвського та Мстислава Тараса з мешканцями вулиць Берегової, Пулюя і Набережної.

Про це йдеться на офіційній сторінці політпартії "УКРОП Франківщина".

На депутатських зустрічах люди зацікавлені різного роду питаннями. Мешканці вулиці Берегової просять забрати листя, на що Тарас Бугаєнко, який займається зв’язками з виборцями, підготує відповідне звернення до департаменту, йдеться в повідомленні.

Також франківці скаржаться на нову маршрутну систему. Кажуть, що необхідно повернути автобус № 11. Тепер до центру їм дуже тяжко добиратись. Окрім того, розповідають, що часто трапляються випадки, коли водії не дозволяють їхати за посвідченнями чи дітям. "Моїй дитині нещодавно водій не дозволив їхати. Чому?" – розповідає Наталія Ярославівна.

Молоді мами, які проживають на вулиці Пулюя, кажуть, що потрібно поставити нові дитячі майданчики, яких не міняли уже протягом 20 років. "Дітям там зараз небезпечно бавитись. Я часто переживаю за свою донечку",  каже Людмила.

Окрім того, до депутатів міської ради від УКРОПу звернулася Валентина Степанівна, яка просить зробити таку ж зустріч з мешканцями вулиці Карпатської.

"Я проживаю на цій вулиці. Дуже добре, що депутати відкриті до людей і готові до діалогу. Це тішить",  каже жінка.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: