fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Депутати міської ради та громадські активісти вимагають, щоб Надвірнянську РДА очолила людина з району. "Парашутистів" – бойкотуватимуть

Депутати міської ради та громадські активісти вимагають, щоб Надвірнянську РДА очолила людина з району. "Парашутистів" – бойкотуватимуть

Політика 18:08, 06.12, 2014

Депутати Надвірнянської міської ради та представники громадських організацій району хочуть бачити на посаді голови Надвірнянської РДА свою людину, яка брала активну участь у Євромайдані. "Парашутистів" обіцяють бойкотувати.

Відповідні звернення були зачитані під час громадських слухань кандидатів на посаду голови Надвірнянської райдержадміністрації.

Так, громадські організації Надвірнянщини вимагають, щоб майбутній голова райдержадміністрації обов’язково був жителем району та не мав зв’язків з колишньою владою. Таким кандидатом вони вважають Ярослава Лесюка.

Відзначимо, Ярослав Лесюк під час громадських слухань з визначення кандидатів на посаду голови Надвірнянської РДА заявив, що хоче стати для Надвірнянщини “другим Гончаруком”.

Нагадаємо, на посаду голови Надвірнянської РДА претендують 13 кандидатів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: