fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • "Депутати не матимуть з чим йти до людей", – Ігор Дулик про ситуацію з прийняттям бюджету на 2018 рік у Бурштині

"Депутати не матимуть з чим йти до людей", – Ігор Дулик про ситуацію з прийняттям бюджету на 2018 рік у Бурштині

Політика 18:08, 21.12, 2017

Під час розгляду питання про зміни до бюджету на 2018 рік депутат від фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Ігор Дулик закликав Бурштинську міську раду повернутися до депутатів обличчям і сприяти їхній роботі.

"Ми не маємо з чим йти до своїх виборців. У людей  проблеми з будинками, треба зробити дорогу, подбати про озеленення. Коштів в бюджеті на все це не передбачено. Мешканці Бурштина сплачують податки і хочуть бачити роботу своїх депутатів. Зараз на 9 місяців передбачили кошти на захищені статті, це зарпалати медикам і вчителям, а решту будуть очікувати від перевиконання бюджету. З досвіду можу сказати, що  і ці кошти також дадуть на ці захищені статті, бо бюджет до кінця не заповнений, тому на розвиток міста лишаться копійки", – пояснює депутат. 

Ігор Дулик розповідає, що хоча цьогоріч виділили значні кошти на депутатський фонд, цього все одно замало. 

"Колись було 5 тисяч, тепер – 35. Є така робота, що цих коштів не вистачить. Два роки тому я сформував депутатське звернення, яке стосувалось 13 будинку, що на вулиці Січових Стрільців. Там потрібно було зробити дорогу і водовідведення. Мені постійно обіцяли, що спочатку виділять кошти з перевиконання, потім з наступного бюджету. Вже два роки минуло і моє звернення не закрите і не виконане, бо нема все грошей".

Окрім того, Ігор Дулик розповів, що мав ще невикористані кошти з депутатського фонду, оскільки тримав їх до кінця року на важливі питання. Тепер він захотів їх перерахувати на допомогу хлопчику, який хворіє на рак, та жінці, яка отримала опіки на Бурштинській ТЕС. Але коли прийшов в бухгалтерію, то йому сказали, що вже пізно і треба було це швидше зробити.

"А ще кажуть, що краще перераховувати комусь одному, бо в іншому разі буде чимало мороки. Депутати багато всього можуть зробити. Міська рада повинна цьому сприяти. А те, що зараз відбувається, є неправильним", – говорить Дулик.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: