fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Депутати підтримали ініціативу укропівця Віталія Мерінова щодо призначення стипендій найкращим спортсменам

Депутати підтримали ініціативу укропівця Віталія Мерінова щодо призначення стипендій найкращим спортсменам

Спорт 15:08, 14.12, 2018

Під час сесії Івано-Франківської міської ради депутати підтримали ініціативу укропівця Віталія Мерінова та ухвалили рішення "Про призначення стипендії Івано-Франківської міської ради кращим спортсменам м. Івано-Франківська".

Планується, що грошову винагороду призначатимуть з олімпійських та неолімпійських видів спорту, повідомляє прес-служба УКРОПу.

"Перш за все, відзначатимуть чемпіонів України, призерів та переможців чемпіонатів світу і Європи. Отримуватимуть щомісячні стипендії двадцять спортсменів з олімпійських видів спорту (від 500 до 2300 грн) та десять з неолімпійських (від 250 грн до 1500 грн)", – розповів укропівець.

1

Також на здобуття стипендії можуть бути висунуті паралімпійці та спортсмени-дефлімпійці.

"Програму щодо стипендіювання ми напрацювали спільно з Департаментом молодіжної політики та спорту. Розробляли її на основі тієї, що уже декілька років успішно функціонує в Коломиї. Як спортсмен я добре розумію необхідність грошового заохочення, адже це стимулюватиме колег до подальших перемог", – зазначив депутат Івано-Франківської міської ради, 4-разовий чемпіон світу з кікбоксингу, фіналіст першості Європи з боксу, чемпіон України з універсального бою, президент "Федерації боксу м. Івано-Франківська" Віталій Мерінов.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: