fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Депутати від "ВОЛІ" просять передбачити в районному бюджеті на 2019 рік кошти на ремонт доріг, мостів та на соціально-економічні об’єкти Надвірнянщини

Депутати від "ВОЛІ" просять передбачити в районному бюджеті на 2019 рік кошти на ремонт доріг, мостів та на соціально-економічні об’єкти Надвірнянщини

Політика 21:43, 12.12, 2018

Відремонтувати дороги, мости та соціально-економічні об’єкти в Надвірнянському районі. Фракція "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" під час сьогоднішнього сесійного засідання Надвірнянської райради у спільному депутатському запиті висловила свої пропозиції щодо фінансування 33 об’єктів в різних населених пунктах району.

Депутати переконані, що в районному бюджеті на 2019 рік необхідно передбачити кошти на добудову Битківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, облаштування стадіону та ремонт міні-стадіону зі штучним покриттям в селищі Битків, облаштування вуличного освітлення по вул. Промисловій в Биткові. 

Також депутати просять встановити огорожу навколо Битківської ЗОШ та відремонтувати пішохідні містки в селищі Битків. 

В селі Білозорина, йдеться у запиті, необхідно профінансувати облаштування штучного покриття на існуючому комплексному спортивному майданчику для фізкультурно-оздоровчих занять учнів місцевої школи. 

А от на території Пнівської ЗОШ варто встановити штучне покриття на спортивному майданчику. 

В Білозоринській школі депутати просять профінансувати облаштування внутрішнього туалету. 

У селі Цуцилів з районного бюджету волівці просять профінансувати ремонт сільської ради. Адже в приміщенні розміщені ще й бібліотека, ФАП, Будинок культури.

Також для Цуцилова за кошти з районного бюджету просять придбати 10 контейнерів для роздільного збору сміття та облаштувати відповідні контейнерні майданчики.

Для Лісної Тарновиці "ВОЛЯ" відстоює фінансування на ремонт Будинку культури. 

Окремим пунктом у депутатському запиті виділений ремонт доріг на Надвірнянщині. Зокрема, йдеться про дорогу загального користування місцевого значення Надвірна – Бистриця, Битків – Білозорина, Надвірна – Бистриця (на ділянках об’їзду с. Пнів), Тлумач – Лісна Тарновиця; Богородчани – Ланчин. Також депутати виступають за фінансування комунальної дороги в селищі Битків по вул. Михайлюка та комунальних доріг в селі Цуцилів. 

І наголошують на необхідності відремонтувати міст через річку Бистриця Надвірнянська на дорозі загального користування місцевого значення Битків – Білозорина та міст через річку Слобушниця на автомобільній дорозі загального користування державного значення Делятин – Раківчик в селищі Ланчин.

Просять депутати виділити кошти з районного бюджету і на співфінансування створення Центру спадщини Пнівського замку та відповідної сервісної інфраструктури та проведення там фестивалю історичної реконструкції.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: