fbpx

Депутати відклали призначення Матейка головним лікарем Центру екстреної допомоги – колектив просить іншого

Суспільство 19:04, 20.12, 2016

Депутати Івано-Франківської облради на сьогоднішній президії вирішили не розглядати на сесії обласної ради питання щодо призначення головного лікаря обласного центру екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, на наступній сесії обласної ради 23 грудня планували розглянути питання призначення Мирона Матейка очільником центру екстреної медичної допомоги.

Зараз Мирон Матейко є директором департаменту охорони здоров’я ОДА. Однак написав заяву, щоб очолити "Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф". 

Читайте: Головний медик Прикарпаття йде з посади

Голова облради Олександр Сич переконаний, що не варто вирішувати це питання на найближчій сесії. Оскільки до нього приходила "делегація" медичного закладу. Медики просять, щоб Матейко хоча б прийшов до колективу та розповів про своє бачення розвитку служби, пише ГК. 

Медики на засіданні комісії облради з питань охорони здоров’я пропонували на посаду лікаря Ігоря Бойчука. Проте депутати їх не почули, бо медики не подали відповідного письмового звернення. Профільна депутатська комісія порекомендувала на посаду Матейка.

Зі слів Олександра Сича, працівники центру приходили також і до його заступника та вже навіть спілкувалась з депутатами деяких фракцій. На сесії медики хочуть попросити слова, а, зі слів Сича, він не хоче слухати претензії.

Краще це питання ще опрацювати, щоб на сесії не було непорозумінь, переконаний очільник ради.

"Я не хочу приймати рішення наперед, закладаючи конфлікт", – підсумував Сич.

А відтак депутати облради вирішили ще не виносити питання на сесію.

Миронові Матейку порекомендували порозумітися з колективом.

Нагадаємо, облрада звільнила з посади головного лікаря Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимира Похмурського. Він написав заяву. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: