fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Економіка
  • Депутати Яремчанської міськради просять лісозаготівельників відпускати лісопродукцію для учасників АТО за собівартістю

Депутати Яремчанської міськради просять лісозаготівельників відпускати лісопродукцію для учасників АТО за собівартістю

Економіка 09:36, 31.03, 2018

Звернення до керівників лісових господарств Яремчанщини щодо відпуску дров і будівельного лісу для учасників АТО за собівартістю на сесійному засіданні ініціював депутат Яремчанської міськради від фракції "ВОЛЯ" Петро Куртяк.

Зокрема, депутат звертається до директора Карпатського НПП, директора ДП “Делятинське лісове господарство”, директора ДП “Ворохтянське лісове госпродарство”. 

Йдеться про те, аби учасники АТО могли щорічно одноразово по кожному виду придбати лісопродукцію за собівартістю у цих лісових господарствах. 

“До мене як депутата Яремчанської міської ради неодноразово зверталися учасники АТО, які проживають на території міста Яремче та населених пунктів Яремчанської міської ради щодо вирішення питання про придбання ними лісопродукції за ціною її собівартості. За словами заявників, надані державою пільги та виплати не забезпечують в повному обсязі матеріальні потреби учасників АТО, зокрема, учасників бойових дій, інвалідів війни, членів сімей загиблих учасників бойових дій”, – йдеться у зверненні. 

Звернення депутата від фракції “ВОЛЯ” Петра Куртяка у сесійній залі Яремчанської міськради депутати підтримали одноголосно. Документ направили на розгляд керівників лісових господарств, однак офіційних відповідей з установ поки немає.

1

2

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: