fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Депутати запропонували Марцінківу разом з хрестом тверезості встановити у Франківську хрест боротьби з корупцією

Депутати запропонували Марцінківу разом з хрестом тверезості встановити у Франківську хрест боротьби з корупцією

Політика 11:29, 22.12, 2016

Голова фракції "УКРОП" в Івано-Франківській міській раді Володимир Олійник запропонував міському голові Русланові Марцінківу разом з хрестом тверезості встановити хрест боротьби з корупцією та боротьби з розкраданнями та неефективним використанням бюджетних коштів платників податків міста Івано-Франківська.

Відповідну заяву Володимир Олійник зачитав на сесії міської ради.

"Фракція "Українського об’єднання патріотів-УКРОП" підтримує міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа щодо встановлення в місті Івано-Франківську так званого "Хреста тверезості", – розпочав Олійник.

За його словами, в Івано-Франківську, безперечно, є проблема надмірного споживання алкогольних напоїв, особливо серед молоді. І такі символічні заходи як встановлення хреста тверезості стануть ще одним нагадуванням про чесноту тверезості та тверезого мислення.

"Разом з тим фракція УКРОПу в Івано-Франківській міській раді пропонує разом з "Хрестом тверезості" встановити ще "Хрест боротьби з корупцією та боротьби з розкраданнями та неефективним використанням бюджетних коштів платників податків міста Івано-Франківська". Переконані, що питання встановлення "Хреста тверезості" та "Хреста боротьби з корупцією та розкраданнями бюджету" можуть об’єднати всі фракції та всіх депутатів Івано-Франківської міської ради",  зачитав заяву Олійник та попросив мера поставити її на голосування.

Втім, міський голова прохання депутата проігнорував. Чому не поставив заяву на голосування, Марцінків не пояснив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: