fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Дерев'янко: Банда Порошенка хоче поставити українців на коліна, тому потрібно виходити на мирні Марші протесту. ВІДЕО

Дерев'янко: Банда Порошенка хоче поставити українців на коліна, тому потрібно виходити на мирні Марші протесту. ВІДЕО

Політика 10:39, 05.03, 2018

Силовий розгін наметового містечка під Верховною Радою 3 березня свідчить про те, що історія нічому не вчить президента Петра Порошенка і його прибічників.

Про це заявив один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев'янко в ефірі телеканалу Newsone.

"Те, що ми побачили вчора, коли банда Порошенка поставила фактично всіх українців на коліна і сказала, що ті українці, які не погоджуються з їхньою політикою, їхнім свавіллям, грабунком всіх українців, або будуть мовчати, або будуть в кайданках, або будуть стояти на колінах", – заявив депутат.

"Мені здається, що нічому не вчить історія ні Порошенка, ні цю всю банду, яка сьогодні так робить. Сьогодні ми можемо подолати цей олігархат, який панує, лише мирними маршами по всій країні, в кожному населеному пункті, в кожному районі, в кожній області", – закликав Дерев'янко.

Він додав, що люди мають зрозуміти, що вони сила, коли вони об'єдналися. Коментуючи інформацію про виявлення правоохоронцями вибухових пристроїв у наметовому містечку, Дерев'янко сказав: "Було би дивно, якби вони там якийсь танк виявили або якусь гаубицю. Це, мабуть, не так легко підсунути, занести чи підкинути, як все інше".

Дерев'янко закликав усіх українців виходити 18 березня по всій Україні на мирний Марш, який відбудеться у кожному обласному та районному центрі. "Україна ніколи не буде стояти на колінах перед бандитами, олігархами й іншими диктаторами", – підсумував депутат.

Нагадаємо, 3 березня правоохоронці жорстоко розігнали наметове містечко під Верховною Радою, затримавши понад 100 осіб.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: