fbpx

Дерев’янко: Кандидат в президенти, який підкуповує виборців, – це ворог номер один. ВІДЕО

Політика 11:05, 13.02, 2019

Будь-якого кандидата в президенти України, який намагається підкупити виборців, потрібно вважати ворогом номер один. Про це заявив народний депутат, кандидат в Президенти від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев’янко в ефірі телеканалу "НАШ".

"Людина, до якої від імені будь-якого кандидата в Президенти хтось звертається, щоб дати йому гроші, має такого кандидата вважати ворогом номер один. Зараз виборчий процес, тому жодна допомога, навіть якщо дійсно її треба робити, будь-яким кандидатом неможлива", – сказав Дерев’янко.

Він додав, що це прямий підкуп виборців.

"Брати тій людині гроші чи не брати – це його вже рішення, це вже на його совісті. Але точно за того кандидата не треба голосувати в жодному разі",  закликав політик.

Юрій Дерев’янко додав, що українці мають шанс змінити країну.

"Потрібно зламати цю парадигму, адже ми не на іподромі, де ми хочемо поставити на коня, який має виграти. Ми ставимо на коня, який виграє, але програємо то ми. Нам треба ставити на ту людину, на ту політичну силу, де ми поділяємо цінності, погляди, чіткий план дій. Ми ставимо на себе, тоді ми виграємо",  звернувся Дерев’янко до українців.

"Вони готують нам "теплу ванну", через підкуп, через зомбоящик. Ми маємо показати, що ми велична українська нація, яка має силу, волю і розум все зробити інакше",  підсумував кандидат в Президенти.

Нагадаємо, на з’їзді партії "ВОЛЯ" 27 січня висунули Юрія Дерев‘янка у кандидати в Президенти України. 1 лютого 2019 року Центральна виборча комісія зареєструвала Дерев’янка кандидатом на пост Президента України на чергових виборах 31 березня 2019 року.

Головними ідеями програма Дерев’янка є мораторій на перевірки бізнесу до проведення ліберальної податкової реформи, розмитнення авто за 10%, право на захист за допомогою вогнепальної зброї, 50% жінок  у владу, орієнтація на цифрову економіку та IT-сектор, переведення всіх державних реєстрів на систему блокчейн, повернення заробітчан, безкоштовний Інтернет по всій Україні, збереження довкілля та захист тварин.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: