fbpx

Дерев’янко: Монетизація субсидій – це підкуп виборців напередодні президентських виборів. ВІДЕО

Політика 13:30, 12.02, 2019

Монетизація субсидій, яку обіцяє влада, є примітивним і брутальним підкупом українців напередодні президентських виборів.

Таку думку висловив в ефірі телеканалу ZIK народний депутат, кандидат в Президенти від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев’янко.

"Субсидії – це приниження українців. Це величезна ганьба і вирок цій економічній політиці, яку сьогодні здійснює влада, зокрема Порошенко і Гройсман. Раніше так само робив Яценюк. На наших очах розгортається цей весь фарс, цей абсурд. Це називається тотальний підкуп виборців напередодні президентських виборів 2019 року",  підкреслив Дерев’янко.

Він зазначив, що гроші готівкою планують видати людям з 1 березня, а на 31 березня призначені президентські вибори.

"Президент Порошенко говорить, що монетизація субсидій – це боротьба з бідністю. Та він людей зробив бідними! Вся економічна політика спрямована на це. Він каже, що довіряє людям. Тобто люди не візьмуть ці гроші і не куплять собі ліки, щоб зберегти життя або здоров’я, а витратять їх на оплату комунальних послуг. Однак в Україні щороку зникає 300 тисяч громадян, люди вимирають. Це великий або середній обласний центр", – обурився політик.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів прийняв рішення запустити з початку березня механізм виплати субсидій за житлово-комунальні послуги готівкою. Президент Петро Порошенко повідомив, що середні виплати монетизованої субсидії становлять 1500 гривень.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: