fbpx

Дерев’янко: Моя програма – це нові можливості для кожного українця

Суспільство 14:52, 22.10, 2018

Народний депутат, один з лідерів РНС, кандидат у Президенти України Юрій Дерев’янко зустрівся з мешканцями Миколаєва, де обговорив з ними свою президентську програму, проблеми, що їх турбують, та як можна зламати систему.

Про це повідомила прес-служба політика.

“Ми маємо бути сильнішою, успішнішою країною, тому що ми давно до цього дозріли. Моя програма  це нові можливості для кожного українця, моя програма  це дискусія на тему, як ми завтра будемо сильнішими”,  відзначив Дерев’янко.

На зустрічі з мешканцями області він наголосив, що головним для успіху країни є побудова неоекономіки, яка дозволить стрімко розвиватись країні.

“Коли ніхто нікого не грабує, не переслідує, коли людина може спокійно мати бізнес, а дії кожної держустанови, законодавства мають бути спрямовані на захист власності. Мають бути чіткі, зрозумілі та конкурентні правила, проста податкова система, найкращий інвестиційний клімат, щоб сюди заходили інвестори працювати та створювали нові робочі місця”,  пояснив нардеп.

Він відзначив, що основна мета його програми – шляхом підвищення рівня життя, створення умов для роботи в Україні, побудови держави-сервісу повернути українцям впевненість у завтрашньому дні.

“Жити впевнено означає, що молоді сім’ї не будуть боятись народжувати дітей. Жити впевнено означає, коли ви заходите в магазин і не думаєте, що купити, бо не вистачає на м’ясо. Коли люди розумітимуть, що їх голос не використовують раз на 5 років, а зможуть постійно впливати на рішення держави, відкликати чиновників”,  додав він.

У Миколаєві Юрій Дерев’янко також відвідав водно-спортивний комплекс “Спартак”, який громада виборола у регіоналів та домоглась його повернення у державну власність. Це єдина в Україні база, де тренуються з фристайлу, але сьогодні комплекс в занедбаному стані – зруйнований трамплін, непридатні для роботи кабінети тренерів, відсутність інвентарю для тенісу та ін.

“Це нагадує мені розруху, причому в головах людей, які мали б, навпаки, думати, як прославляти країну, підтримувати найкращі досягнення, а всі найкращі досягнення знаходяться тут, в Миколаєві. Місцева влада, так само, як центральна, мала би цьому сприяти, щоб такий самородків як чемпіон світу Абраменко не втрачати”,  відзначив Дерев’янко.

Юрій Дерев’янко також поспілкувався про місцеві проблеми з людьми з обмеженими можливостями, які здебільшого молоді освічені люди, але держава кинула їх напризволяще – ні робочих місць, ні умов для пересування, мізерні пенсії. Політик також обговорив з місцевими адвокатами запропонований Порошенком закон про адвокатуру та проблеми, які він за собою нестиме, вислухав мешканців, що потерпіли від рейдерського захоплення власності.

“Депутатські запити, звернення, розгляд питань на комітетах – це те, що я зараз з командою буду робити, щоб допомогти цим людям. Але проблема глобальна – треба міняти повністю систему, щоб у нас взагалі мови не йшло про те, що в обласному центрі немає автобуса з заїздом для інвалідних візків чи що слабочуючий з народження змушений щороку проходити МСЕК, витрачати купу часу і коштів, аби йому продовжили інвалідність. Це неприпустимі речі, які ми разом повинні змінити нарешті”,  відзначив Дерев’янко.

Нагадаємо, з 20 обласних організацій партії “РУХ НОВИХ СИЛ”, які провели свої конференції, 13 організацій рекомендували підтримати кандидатуру Юрія Дерев’янка на пост Президента України від РУХУ НОВИХ СИЛ.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: