fbpx

Дерев’янко: Ми маємо зараз об’єднатись навколо спільних ідей, бо навесні буде вже пізно

Політика 10:15, 05.11, 2018

Активні українці, які розуміють необхідність зміни корупційної олігархічної системи, мають вже зараз об’єднуватись у команди в кожному населеному пункті України та координувати свої дії.

Про це заявив один з лідерів РНС, кандидат в Президенти народний депутат Юрій Дерев’янко в прямому ефірі на Facebook.

"Єдиний спосіб, щоб ніхто знову до корита не дорвався, – це формування спільної команди з самого низу. Всім нам разом з вами. Це єдиний спосіб, коли ця команда формується не за фінансовим принципом, чи вертикально через можливість отримати якусь адміністративну владу – ні, коли ми говоримо про певні ідеї, які ми точно хочемо з вами втілити", – сказав він.

Дерев’янко зазначив, що багато їздить по всій країні і спілкується з різними людьми.

"Більшість людей хотіли б обрати інших. Їх дуже багато, тих, хто готовий зробити і хочуть змін",  сказав він.

За словами Дерев’янка, наступний рік – це шанс і вікно можливостей, адже будуть вибори і президента, і парламенту, які всю вертикаль влади зможуть змінити.

"Наше єдине завдання – скоординувати всі наші дії. Це зрозуміти, як нам взаємодіяти, і не втратити цей шанс і цей час",  закликав Дерев’янко.

Він вважає, що об’єднання має відбутись навколо спільних ідей.

"Це має бути конкуренція, захист права власності, прозорі незмінні правила для всіх з точки зору оподаткування, найкращі інвестиційні умови для того, щоб в Україну приходили гроші",  уточнив Дерев’янко.

Зараз, за його словами, варто вже починати діяти.

"Ми зараз проводимо величезну кількість часу, витрачаємо багато сил і ресурсів для навчання таких людей, які готові діяти. В березні чи квітні ми будемо не в змозі позмагатися з їхніми центральними каналами чи з їхніми накраденими грошима. Але якщо ми маємо сильну ідею, ми повинні забрати країну у них і впливати на процеси, делегувавши наших найкращих представників у владу, а потім їх контролювати. І ми знаємо, як це зробити",  запевнив Юрій Дерев’янко.

Він додав, що коли в Україні запрацюють елементи прямої демократії, електронне голосування не раз в 5 років, а кілька разів на рік, то не буде сенсу виходити під Верховну Раду на акції протесту і мітинги.

Нагадаємо, з 20 обласних організацій партії "РУХ НОВИХ СИЛ", які провели свої конференції, 13 організацій рекомендували підтримати кандидатуру Юрія Дерев’янка на пост Президента України від РУХУ НОВИХ СИЛ.

На правах реклами
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: