fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Дерев’янко на Тернопільщині запропонував план залучення інвестицій, які створять робочі місця в Україні. ФОТО

Дерев’янко на Тернопільщині запропонував план залучення інвестицій, які створять робочі місця в Україні. ФОТО

Політика 13:48, 19.12, 2018

Один з лідерів РНС, кандидат в Президенти України, народний депутат Юрій Дерев’янко відвідав Тернопільщину, де обговорив з колективом КП "Тернопільелектротранс" та мешканцями міста Чортків свій план побудови економічно сильної та успішної України.

Про це повідомила прес-служба нардепа.

Люди запитали у Дерев’янка, як українці будуть повертати борги, які Україна взяла у МВФ.

"Україна брала кредити у МВФ з тими чи іншими людьми при владі, яких ми самі обирали або не обирали, бо нам було наплювати. Вони отримали повноваження брати у борг. Враховуючи, що ці борги Україна може віддавати, реструктурувати, списувати, люди, які накрали в держави, мають повернути гроші також", – вважає Дерев’янко.

Він додав, що демократичним державам списали борги, бо для МВФ ці країни врешті давали і можливість інвестувати та розвиватись. "Але це неможливо, коли при владі бандити. Тому в цій ситуації ми є заручниками. Я за те, аби почати робити кроки, аби списати частину боргів і запустити економіку зі стрімким зростанням, заморозити рахунки українських злодіїв при владі, провести розслідування їх злочинів і повернути кошти", – додав політик.

Учасники зустрічей також поцікавились, чи є методи, щоб не дати бандитам при владі втекти, як це зробив Янукович.

"Монополія на силу належить владі, поки людина при посаді, ці органи (ГПУ, СБУ тощо) їй підпорядковуються. Є план дій, як зробити так, щоб ці органи були дієві, якщо буде працювати ГПУ, НАБУ – будь-яка людина, яка вчинила тут злочини, втекла за кордон – обов’язково повернеться і нестиме відповідальність", – підкреслив Дерев’янко.

Також цікавили людей питання виведення капіталів в офшори та як цього уникнути.

"Зараз правила такі: коли ти співпрацюєш з офшорними компаніями – ти платиш трохи більше податків. Це має бути невигідно. Мають бути нові податкові правила, реалізований досвід світу, коли співпрацювати з офшорами стає фінансово невигідно, – і гроші залишаються в країні", – сказав народний депутат.

Учасники зустрічей поцікавились також, чому Юрій Дерев’янко виступає за скасування мажоритарної виборчої системи.

"Люди не можуть розібратись в цьому вінегреті, купа кандидатів, не зрозуміло, що вони несуть за собою. Відкриті партійні списки дозволяють розібратись, які ідеї сповідує та чи інша людина, яку партійну ідеологію", – пояснив Дерев’янко.

Працівники підприємства повідомили, що платять за електрику без жодних пільг.

"Те, що ваше підприємство платить за електрику за тарифами промисловості, – це вигідно тільки людям, які займаються генерацією електроенергії, це антинародна політика. Враховуючи, що це соціальні перевезення, який сенс підприємствам, які надають послуги для людей, ставити це в категорію промисловості. Але це проблема глобального рівня, і не тільки електричного транспорту, бачимо, що недавно сталось з євробляхами", – прокоментував кандидат в Президенти. Він додав, що розмитнення електромобілів має оподаткуватись за ставкою 0%.

Юрій Дерев’янко виступив за побудову неоекономіки з новою податковою системою, конкурентним ринком та захистом права власності.

"Це створить умови, що за 2-3 роки люди з країни вже не будуть виїжджати. Тому що кількість інвестицій забезпечить робочі місця не тільки для всіх українців, які тут проживають, але й тих, які через відсутність роботи були змушені виїхати за кордон", – сказав політик.

Він додав, що спілкується з американцями і європейцями, вони кажуть, що інвестували в Китай, але вони б з радістю інвестували в Україну, тому що ми їм ближчі, у нас дуже розумі люди, сприятливі умови. "Тільки зараз бандитська влада цього не дає робити. Олігархи мають тотальні монополії на всі галузі, в тому числі на формування влади", – підкреслив Дерев’янко.

Нагадаємо, з 20 обласних організацій партії "РУХ НОВИХ СИЛ", які провели свої конференції, 13 організацій рекомендували підтримати кандидатуру Юрія Дерев’янка на пост Президента України від РУХУ НОВИХ СИЛ. Президентська програма Дерев’янка передбачає кардинальну побудову нової системи, а не ремонтування старої через впровадження неоекономіки, цифрової держави, елементів прямої демократії, а також містить план припинення війни.

На правах реклами
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: