fbpx

Дерев’янко назвав депутатів, які хочуть взяти Саакашвілі на поруки

Політика 13:15, 11.12, 2017

Більше десяти народних депутатів з різних політичних сил планують взяти на поруки лідера РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі, обрання запобіжного заходу якому має відбутись після 11.30 в Печерському районному суді міста Києва.

Про це заявив журналістам біля приміщення суду один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев'янко, повідомляє прес-служба партії.

За словами Дерев'янка, крім нього самого, взяти на поруки Саакашвілі готові народні депутати Юлія Тимошенко, Віктор Чумак, Альона Шкрум, Віталій Купрій, Наталія Новак, Дмитро Добродомов, Олександр Опанасенко, Павло Костенко, Єгор Соболєв, Іван Крулько, Олексій Рябчин та інші.

Народний депутат закликав інших народних депутатів також взяти Михайла Саакашвілі на поруки, справу проти якого він вважає політичним переслідуванням.

Нагадаємо, 5 грудня слідчі Генеральної прокуратури разом зі Службою безпеки викрали лідера РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі після обшуків в його квартирі. Прихильники Саакашвілі заблокували автомобіль, в якому був Саакашвілі. Вони вивели лідера РНС з автомобіля та повели його до Верховної Ради.

6 грудня о 6 ранку силовики штурмували наметове містечко під Верховною Радою та жорстоко побили людей. Жорстоке побиття мирних людей вони потім пояснювали спробою затримати лідера партії РНС Михайла Саакашвілі.

8 грудня Саакашвілі арештували та привезли в СІЗО СБУ на Аскольдовому провулку в Києві.

У неділю на Марш за імпічмент в Києві вийшло близько 50 тисяч людей. Участь у Марші взяли дружина ув'язненого Михайла Саакашвілі Сандра Рулофс, народний депутат Єгор Соболєв, лідери РУХУ НОВИХ СИЛ.

 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: