fbpx

Дерев’янко назвав головну відмінність цих виборів Президента від попередніх. ВІДЕО

Політика 15:12, 01.04, 2019

Позитивною особливістю цих виборів Президента України стало те, що багато людей вперше проголосували не за так званих "прохідних" кандидатів, а за ідеї і позиції, які відстоює той чи інший кандидат.

Про це заявив кандидат в Президенти України від партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко в ефірі телеканалу "Наш".

"Позитивна особливість цих виборів – дуже багато людей вперше почали голосувати не за стадним інстинктом, тобто за тих, хто начебто перший, або другий, або третій прохідний. А вони почали вникати і дивитись, який кандидат що пропонує. Почали більше це аналізувати і почали голосувати за ті ідеї, які вони відстоюють, за те, що близьке тій чи іншій людині. Це зовсім інша якість формування громадянського суспільства", – переконаний Дерев’янко.

Він додав, що таким чином формується ядро людей, які хочуть мати, наприклад, електронну державу, електронне голосування, закон про імпічмент, можливість відкликати депутатів, можливість голосувати не раз на 5 років, а значно частіше.

"Тобто є певні абсолютно зрозумілі речі, чому люди голосували за тих чи інших кандидатів. Якщо є така кількість людей, які хочуть, щоб це було впроваджено в державі, на це мають звертати увагу ті, хто сьогодні будуть претендувати на найвищий пост в Україні", – впевнений політик.

Нагадаємо, за результатами опрацювання Центральною виборчою комісією 61,15% протоколів, кандидат у президенти Володимир Зеленський набирає 30,38% голосів виборців, а чинний президент Петро Порошенко 16,38%.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: