fbpx

Дерев’янко: Олігархи та корупціонери приберуть до рук державну власність за безцінь. ВІДЕО

Політика 10:53, 22.01, 2018

Один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев’янко не підтримав закон про приватизацію державних підприємств, оскільки вважає, що не можна продавати державні активи за безцінь в нинішніх умовах.

Про це він заявив в  ефірі телеканалу Newsone, інформує прес-служба нардепа.

"Я проти приватизації зараз, коли олігархат, корупціонери, клептократи сьогодні будуть за безцінь в шахрайський спосіб "прибирати до рук" останню державну власність", — заявив Дерев`янко.

За його словами, позиція РУХУ НОВИХ СИЛ полягає в тому, що приватизація можлива тільки через IPO (перший публічний продаж акцій приватної компанії — ред.), через міжнародні фондові майданчики, через аудит, зрозумілий іноземцям і справжнім інвесторам.

"А не просто підготовлений варіант, щоб олігархи, його любі друзі і партнери просто розтягнули цю власність реально за безцінь. Там є етапи пониження ціни, коли конкурс не відбувся", — застеріг Дерев`янко.

За його словами, сьогодні, коли в країні немає ні нормальної боротьби з корупцією, ні нормальних судів, ні справедливості і навіть шансів її отримати в результаті перерозподілу власності, приватизовувати державну власність просто не можна.

Нагадаємо, Верховна Рада 18 січня прийняла закон про приватизацію держмайна №7066. "За" проголосувало 266 депутатів.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: