fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Дерев’янко озвучив кількість підписів під поданням, яке ініціює розслідування можливих злочинів Порошенка. ВІДЕО

Дерев’янко озвучив кількість підписів під поданням, яке ініціює розслідування можливих злочинів Порошенка. ВІДЕО

Політика 15:14, 21.05, 2018

Один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев’янко в черговий раз закликав народних депутатів поставити свої підписи під поданням про ініціювання питання про усунення Президента України Порошенка П. О. з поста в порядку імпічменту.

Про це він заявив на погоджувальній раді в понеділок, 21 травня.

"Факти причетності Петра Порошенка до злочинів, які стосуються панамських офшорів, корупції на армії, схеми Роттердам+, плівок Онищенка та його свідчень, оприлюднили українські та міжнародні ЗМІ", – нагадав Дерев’янко.

Він підкреслив, що єдиною можливістю розслідувати можливі злочини Порошенка є ініціювання процедури імпічменту.

"Ніхто – ні ГПУ, ні НАБУ – не мають права займатись сьогодні розслідуванням можливих злочинів стосовно президента. Це може зробити лише парламент", – підкреслив політик.

Він додав, що першим кроком, щоб реально розпочати цю процедуру, є підпис народних депутатів під відповідним письмовим поданням.

"Зараз у нас є 58 підписів з необхідних 226", – повідомив Юрій Дерев’янко.

"Українці чекають ваш підпис під цим документом і дуже уважно слідкують за тим, чи готовий кожен з нас, народних депутатів, розпочати розслідування таких можливих злочинів, чи буде їх просто покривати", – звернувся він до парламентарів, керівників фракцій і комітетів.

Нагадаємо, РУХ НОВИХ СИЛ розпочав збір підписів народних депутатів під поданням про ініціювання процедури імпічменту Порошенка, для розслідування фактів його можливих злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: