fbpx

Дерев'янко озвучив подальший план дій "Руху нових сил". ВІДЕО

Суспільство 17:51, 19.03, 2018

"Рух нових сил" та його прихильники, а також небайдужі українці будуть продовжувати мирні акції протесту по всій Україні, а також висувати у нову владу гідних представників зі свого середовища. Про це заявив один з лідерів "Руху нових сил", народний депутат Юрій Дерев'янко, виступаючи перед учасниками віче на майдані Незалежності в Києві.

Він подякував усім присутнім за те, що вони зібрались на віче, незважаючи на перешкоди влади та сильний мороз.

"Я низько вклоняюсь перед кожним з вас, хто прийшов в такий лютий мороз на майдан Незалежності. Перед кожним українцем, який сьогодні не побоявся і вийшов в більш як 40 містах на мирний марш за відставку Порошенка", – заявив Дерев'янко.

Він додав, що українці, які вийшли на протест, говорять "ні" диктатурі в Україні, ні перепризначенню Путіна в РФ, ні перепризначенню Порошенка в Україні.

"Ми говоримо, що Крим – це Україна. Сьогодні ми всі солідарні з кримськотатарським народом, який чотири роки назад втратив свою рідну землю. І кожен українець втратив свою рідну землю", – підкреслив також політик.

Дерев'янко заявив, що сьогодні потрібно рухатись паралельно двома шляхами.

"З одного боку, не даємо їм спокою, продовжуємо активні мирні марші і ріст нашого протесту по всій Україні. А паралельно – шукаємо серед нас і висуваємо серед нас найкращих представників, які здатні дійсно зламати і змінити цю систему. Саме за таким планом дій ми повинні рухатись", – закликав депутат.

"Ми маємо пришвидшити, щоб ця банда пішла геть. І одночасно маємо підібрати і відстояти тих людей, які мають стати на їх заміну. І зможуть вивести Україну вперед", – підсумував Юрій Дерев'янко.

Нагадаємо, у неділю, 18 березня, на майдані Незалежності в Києві та у понад 40 містах відбулися мирні акції протесту за відставку президента Порошенка. Раніше влада вкрала вантажівку зі сценою для проведення заходу, однак це не завадило його учасникам.

В цей день також відбулися вибори президента у Російській Федерації та сплило 4 роки з моменту анексії Криму РФ.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: