fbpx

Дерев’янко: Під час Майдану українці сподівались на зміну системи, однак цього не сталось

Політика 17:17, 20.02, 2019

Українці, які вийшли на Майдан 5 років тому, сподівались, що якщо зміниться влада, то зміниться й система, але цього не сталось, тому зараз більшість відчуває розчарування.

Про це заявив кандидат в Президенти від партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко в ефірі телеканалу "Наш".

"Українці вийшли на Майдан для того, щоб цю систему знести. І вони думали, що коли вони знесуть цей фасад системи, а це була влада Януковича, то система зміниться. Але вона не змінилась", – констатував Дерев’янко.

Він додав, що 5 років тому українці сподівались, що Порошенко, який отримав владу, та уряд, який був сформований, почнуть демонтувати систему, маючи на те повноваження.

"А це означає починати працювати не в інтересах олігархів, а в інтересах громадян України. Але цього не сталось. І це величезна трагедія", – підкреслив кандидат у Президенти.

Дерев’янко зазначив, що за допомогою влади можна або зберегти систему, або її демонтувати.

"Ми бачимо, що після Революції Гідності нічого не сталось, тому таке розчарування. Нас відкинули назад і ми не наблизились навіть до тих стандартів. Тому що ті люди, які мали можливість це зробити, просто не хотіли цього робити", – підсумував Дерев’янко.

Нагадаємо, в Україні 18-20 лютого відзначають п'яті роковини розстрілів на Майдані. У період 18-20 лютого 2014 року в центрі столиці загинули більш як сто осіб, кілька десятків зникли безвісти, понад тисячу дістали поранення, а сотні були заарештовані та зазнали тортур.

Політична реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: